Очевидно ще продължи скритото снабдяване  с оръжия с крайна точка

...
Очевидно ще продължи скритото снабдяване  с оръжия с крайна точка
Коментари Харесай

Миков: Ще се намери начин, с който да се оправдае оставането на БСП в коалицията


Очевидно ще продължи скритото снабдяване  с оръжия с последна точка Украйна, само че с междинна някоя прилежаща страна. Това сподели в ефира на „ Твоят ден ” някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков  Михаил Миков Михаил Райков Миков е актуален български политик, народен представител и ръководител на 42-то Народно. По думите евентуално няма да се стигне до излизане на Българска социалистическа партия от обединението. 

„ Българска социалистическа партия, в случай че се готви да напуща коалиция, то ще да е доста скрито.

Вероятно ще се намерят думи, с които да се обоснове продължаващото им присъединяване в обединението. Много евентуално е държавното управление да обоснове помощта за Украйна като военна-техническа такава. Мотивът за оставането на Българска социалистическа партия ще бъде, че България като страна не доставя Украйна ", изясни той. 

Миков е безапелационен, че въоръжаването на Украйна значи продължение на войната и нейното ожесточаване. 

По отношение на решение на Русия за заплащане в рубли на съветския газ той изясни, че промяната на една енергийна взаимозависимост с друга е в полза на българските жители, само, в случай че това се случва на по-ниска цена. 

" Очевидно Русия предприе тези  дейности, с цел да не ѝ бъдат запорирани парите и в действителност, да не й се краде газът. България е енергозависима страна. Дали ще е подвластна от Русия, от Катар или Съединени американски щати, няма значение. Значение има, само, в случай че се случва на по-ниски цени ". добави той. 

Той е безапелационен, че няма по какъв начин да бъдат наложени наказания на Русия и тя да дава газ без пари. 

" Дружбата свърши преди 30 години, сиренето коства пари ", сподели още той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР